Video Aspect Ratio: 4:1

De rijles community

Sneller en goedkoper je rijbewijs halen

De beste rijles tricks

Magische Tips & Tricks

Echte rijles livehacks

Vragen over rijles beantwoord ik voor jou

Waardevolle Q&A

Antwoord op al jou rijles vragen

De beste rijles instructie video's

Exclusieve rijles video's

De beste rijles instructie video's

Vind je in de rijles community

CBR examen video's

CBR examen routes exposed

succes tijdens je rijlessen

Victory lounge

Ga mee in de flow van succes

Hulp van een rijinstructeur

Coaching & begeleiding

Hulp van een echte rijinstructeur

De rijles community, een inititatief van autorijschool Streetwize.

Anno 2017 is het toch bizar dat je voor het halen van je rijbewijs afhankelijk bent van een rijinstructeur. Je verliest ontzettend veel kostbare tijd als je tijdens elke rijles naar een uitleg moet luisteren. Tijd die je liever besteed met het opdoen van rijervaring, daar betaal je tenslotte voor. Doe daarom mee met de revolutie van Streetwize en wordt lid van de rijles community. Zo weet jij zeker dat je 24/7 beschikt over alle informatie die je nodig hebt om je rijbewijs te halen

Alle informatie die je nodig hebt om je rijbewijs te halen

Neem zelf de controle over jou rijopleiding

Antwoord op al jouw rijles vragen

Antwoord op al jou vragen

Met de rijles community hoef je niet te wachten tot jou rijinstructeur jou wat uitlegt. Verlies geen kostbare lestijd in de auto door jezelf online voor te bereiden. Zo blijf jij in controlen over je eigen vorderingen. Heb je een vraag stel hem dan in de Q&A en ontvang daar binnen 24 uur antwoord op. Zie jij een vraag open staan waar je het antwoord op weet? Help dan iemand anders met zijn vraag. Uit onderzoek van de Universiteit van California is namelijk gebleken dat wanneer je iemand anders wat kan uitleggen je 90% van de informatie beheerst. Dat moet een goed gevoel geven als je gaat afrijden. Samen helpen we elkaar aan betere resultaten.

Deel of bekijk de ultieme rijles tips

Magische tips & tricks

Auto leren rijden lijkt een stuk moeilijker als dat het eigenlijk is. Vooral de eerste rijlessen zal je denken wat komt er veel op me af. Ik moet gasgeven, koppelen, schakelen, remmen en dat allemaal terwijl ik rekening moet houden met het overige verkeer. En dan hebben we het nog niet eens over de kruispunten, rotondes. in- en uitvoegstroken en bijzondere manouvres gehad. Daarom heb ik een aantal magische tips, tricks en ezelbruggetjes ontwikkeld die als een rode draad door de opleiding gaan. Zo ga jij zelfverzekerd en besluitvaardig door het verkeer.


Streetwize TV rijles video's online

Exclusieve rijles video's

Wist jij dat een rijinstructeur voor elk rijles een heel lesplan moet maken. Dat klinkt logisch toch? Maar helaas kost het uitvoeren van zo'n lesplan super veel tijd, tijd die afgaat van jou rijles. Zo staat de auto makkelijk 10 minuten stil terwijl je naar een uitleg moet luisteren. En dan volgt er na deze uitleg ook nog een demonstratie van de rijinstructeur. Voordat jij eindelijk begint met rijden ben je al snel 15 minuten verder. Zonde van jou tijd en geld vind ik. Daarom heb ik over alle onderdelen handige instructievideo's gemaakt. Zo leer jij in je eigen tempo.


Door handige praktijkexamen video's ga je beter voorbereid praktijkexamen doen

CBR praktijk examen video's

Het CBR praktijkexamen... wordt jij ook al een beetje zenuwachtig als je er aan denkt? Dat is niet gek, want 99% van de leerlingen is zenuwachtig vlak voor dat het praktijkexamen begint. Toch zegt 90% van de leerlingen achteraf dat het examen mee viel en super snel voorbij ging. Om er voor zorgen dat jij met zo min mogelijk stress aan het examen begint heb ik een aantal mega handige instructie video's gemaakt. In deze video's laat ik je veelgebruikte examen routes zien, geef ik je alle ins&outs en do's&don'ts. Zo ga jij nog beter voorbereid naar het examen.


Klaar voor de start? Go!