Spoedcursus rijbewijs Almere

Wil jij of heb jij je rijbewijs heel snel nodig?

Er is helaas geen ruimte meer voor spoedcursussen

Spoedcursus in Almere

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Omdat je bijvoorbeeld in je vakantie je rijbewijs wilt halen, of omdat je hem nodig hebt voor je nieuwe baan. Meld je dan aan voor een spoedcursus bij rijschool Streetwize. Tijdens een spoedcursus ga je afhankelijk van de tijd waarin je wilt afrijden een aantal uur per dag rijlessen. Je kan je rijbewijs dan al tussen de 5 en 14 dagen halen. Je volgt per dag meerdere uren rijles. Uiteraard houden we tijdens de rijlessen een aantal keer een korte pauze die niet van je lestijd afgaat. In de pauzes bespreken we hoe het gaat, wat we kunnen verbeteren en wat we nog gaan leren! 

Hoe snel heb ik mn rijbewijs?

Theoriecertificaat 0-4 weken

Theoriecertificaat

Als je nog moet beginnen met het zelfstandig leren van je theorie, of wanneer je nog een klassikale theorie cursus moet reserveren. Dan zal je afhankelijk van de tijd die je nodig hebt om te leren, de wachttijd voor een klassikale cursus en de beschikbaarheid van theorie examens bij het CBR, ongeveer 4 weken moeten uittrekken voor het halen van je theoriecertificaat.

Eigen verklaring 0 tot 7 dagen

Eigen verklaring

Het CBR stelt met dit formulier een aantal vragen over je gezondheid. Het invullen van dit formulier duurt hooguit 10 minuten, maar ben jij de inloggegevens van je DigiD kwijt dan kan je er 7 dagen bij optellen (wachttijd voor nieuwe inloggegevens). Ik kan namelijk pas een praktijkexamen reserveren als je gezondheidsverklaring is ingevuld en goedgekeurd.

Praktijkexamen reserveren

Praktijkexamen reserveren

Nu je in het bezit bent van je theoriecertificaat en je gezondheidsverklaring is goegekeurd kan ik een praktijkexamen voor je reserveren. Heb je al eerder praktijkexamen gedaan dan kan je afhankelijk van de wachtijd bij het CBR over ongeveer 3 weken examen doen. Heb je nog nooit eerder examen gedaan zoals de meeste die beginnen met een spoedcursus dan is de wachtijd ongeveer 9 weken bij het CBR. In tegenstelling tot veel andere rijscholen koop ik geen examens aan het begin van de wachtrij. Ik jaag op tussentijds vrijgegeven examens door het CBR. Zo verkort ik de wachttijd vaak met weken.

Rijlessen

Rijlessen

Tijd om aan de rijlessen te beginnen. Uiteraard is het belangrijk dat je zoveel mogelijk vrije tijd hebt om de rijlessen in te plannen. Tijdens een spoedcurus ben je vaak 5 dagen per week onderweg. Omdat het na een aantal uur steeds moeilijker wordt om je concentreren zit je het liefst maximaal 4 uur per dag in de auto. Afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig bent en jouw beschikbaarheid les je 5 tot 14 dagen.

Praktijkexamen

Praktijkexamen

Tijd voor het prakijkexamen! Als het goed is ga je deze natuurlijk in 1 keer halen. Direct na het examen hoor je de uitslag. Heb je examen gehaald dan moet je bij de gemeente je rijbewijs aanvragen. In Almere moet je hier voor een afspraak maken. Dit kan 1 week duren, van te voren een afspraak maken kan je dus een week besparen. Het laten maken van je rijbewijs kan met spoed dan heb je hem met 2 dagen anders moet je er ongeveer 5 werkdagen op wachten.

Totale tijd nodig om je rijbewijs in bezit te hebben

Totale tijd nodig om je rijbewijs in bezit te hebben

Zoals je ziet gaat er best wat tijd overheen vanaf het moment dat je begint tot aan het moment dat je je rijbewijs mag ophalen. Meld je dus op tijd aan voor een spoedcursus! 

Prijzen van een spoedcursus bij rijschool Streetwize

Goede keuze

Pakket 27

1665,-

Voor de snelle leerling

  • 27 Rijlessen
  • Rijles 5-14 dagen
  • Praktijkexamen

Prima keuze

Pakket 35

2025,-

Voor de gemiddele leerling

  • 35 Rijlessen
  • Rijles 5-14 dagen
  • Praktijkexamen

Beste keuze

Pakket 42

2340,-

Voor wat extra zekerheid

  • 42 Rijlessen
  • Rijles 5-14 dagen
  • Praktijkexamen