Hi, ik vind het leuk om met je in contact te komen

Kan ik je ergens mee helpen?

Streetwize - FAQ

Ben je telefonisch bereikbaar?

Ik ben telefonisch niet bereikbaar, dit omdat ik vaak in de auto zit. Je kan me daarom het best een mailtje sturen. Deze probeer ik dan binnen 24 uur te beantwoorden.

Ik zoek een rijschool, wanneer kan ik bij Streetwize terecht?

Helaas is er vanwege drukte geen plek beschikbaar bij Streetwize. Om wachtrijen en teleurstelling te voorkomen neem ik geen nieuwe leerlingen aan.

Ik wil graag een zakelijke samenwerking met Streetwize is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Je mag een mailtje sturen naar info@streetwize.nl

StreetwizeTV - FAQ

Kan ik StreetwizeTV proberen om te kijken of het iets voor me is?

Ja, er is een niet goed geld terug garantie op je aankoop. Je kan maximaal 2 video's bekijken om te zien of StreetwizeTV bij je past. Is StreetwizeTV toch niks voor jou dan krijg je je geld terug.

Hoe kan ik mijn abonnement op StreetwizeTV beëindigen?

https:/streetwize.tv/opzeggen/ Je kan hier komen via (deze pagina scroll naar beneden) de contact pagina op Streetwize.nl, streetwize.tv, google search en via de platform StreetwizeTV zelf.

Opzeggingen moeten minimaal één dag voor de verlenging zijn verzonden. Anders wordt de overeenkomst automatisch met één maand verlengd.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, kies je voor een maandabonnement en wil je toch voor Streetwize Premium gaan? Dan kan je je abonnement gewoon stop zetten, en Streetwize Premium kopen om alsnog van de extra korting te profiteren.

Kan ik StreetwizeTV ook voor één maand gebruiken?

Ja, kies je voor een maandabonnement en wil je toch voor Streetwize Premium gaan? Dan kan je je abonnement gewoon stop zetten, en Streetwize Premium kopen om alsnog van de extra korting te profiteren.

Ja, als je een abonnement neemt kan je deze opzeggen voor de verlenging van de eerste maand. Dit kan je doen vanaf de eerste dag tot één dag voor je verlenging.

Hoe kan ik mijn abonnement op StreetwizeTV beëindigen?

https:/streetwize.tv/opzeggen/ Je kan hier komen via het contact formulier op Streetwize.nl, streetwize.tv, google search en via de platform StreetwizeTV zelf.

Wat is het verschil met de YouTube video's?

Ik geef natuurlijk al super veel waarde via YouTube, maar lang niet al mijn video's zijn, of waren daar te zien. StreetwizeTV is veel completer en verzekerd jou dat je echt alles hebt gezien wat je voor het praktijkexamen zou moeten zien. Gegarandeerd een hogere slagingskans voor het praktijkexamen dus!

Ik wil graag een proefexamen doen kan dat?

Ja een proefexamen kan je aanvragen via https://streetwize.tv/proefexamen/. Hoor je niks van mij na je aanmelding dan ben je helaas niet uitgekozen. Een extra aanmelding versturen heeft dan ook geen zin meer.

Hoe kan ik je helpen?

Contact opnemen streetwizeTV

Streetwize Vragen

Opzoek naar een zakelijke samenwerking? (Geen nieuwe leerlingen)

streetwizeTV video rijles

Informatie StreetwizeTV

Wil je meer weten over mijn online cursus

StreetwizeTV?

StreetwizeTV opzeggen

StreetwizeTV opzeggen

Je abonnement op StreetwizeTV beëindigen