Rijles bij Streetwize

Streetwize is nederlands eerste autorijschool die gebruik maakt van online coaching en begeleiding

100+

Geslaagde leerlingen

52x

Beoordeelt klantenvertellen.nl

9,3

Gemiddelde cijfer

100%

Aanbevolen

Snel je rijbewijs halen

Streetwize is echt de plek om snel en op de juiste wijze je rijbewijs te halen. De instructeur gebruikt de nieuwste methode en gadgets waar jij zeker je voordeel uithaalt en als er fouten worden gemaakt jij daar zeker uit leert. In 1x geslaagd met 10 rijlessen , beter kan ik het niet krijgen bij een andere rijschool.

Jermaine Staphorst | Recencie klantenvertellen.nl

Rijles bij Streetwize

Het behalen van je rijbewijs is een hele investering

Om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor je rijbewijs met alleen een bijbaantje is natuurlijk een hele opgaven, zelfs met een vaste fulltime is het nog een hele investering. Maar eindelijk is het dan zover, je hebt een leuk bedrag bij elkaar gespaard om mee te beginnen. Helaas is dit waarschijnlijk het moment dat je tegen je eerste probleem aan loopt.

Autorijscholen onderscheiden zich niet

Want hoe kies je nou de juiste autorijschool?

De meeste mensen beginnen met een vragenrondje langs wat vrienden of kennissen die al in het bezit zijn van een rijbewijs. Maar je zal al snel tot de conclusie komen dat je altijd dezelfde reactie krijgt; Ja mijn rijinstructeur was echt chill, hij legde alles goed uit, en hij bleef altijd geduldig als ik iets fout deed. Gek eigenlijk, dat is hetzelfde als zeggen dat een bakker zijn brood goed gebakken heeft. Hoe vind je nou een autorijschool die zich echt onderscheid?


Goedkope rijlessen zijn marketingstrucjes

Online zie je door de bomen het bos niet meer

Toch maar even online research doen dan. Met ruim 8000 rijscholen in nederland en waarschijnlijk evenveel websites wordt dat een hele opgaven. Autorijscholen hanteren vaak verschillende lestijden en prijzen, waardoor het bijna onmogelijk wordt om ze op prijs te vergelijken. Ook worden er vaak 'unieke' voordelen benoemd, zoals een vaste instructeur en lesauto. Ondertussen zal ook jij deze claims al een aantal keer voorbij hebben zie komen. 

RIJLES BIJ STREETWIZE IS ANDERS ALS BIJ ALLE ANDERE AUTORIJSCHOLEN

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Veel gehad aan de rijles camera beelden

Chris van Kleeff

Dankzij de leuke en goede leerzame lessen in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ook heb ik veel gehad aan de opnames die werden gemaakt tijdens de rijles.

Rijlessen worden zo zelfs leuk

Roos L

Super! Goede en duidelijke uitleg, flexibel in afspraken maken en Sebastiaan maakt rijlessen nemen zelfs leuk en gezellig. Ik ga het zeker missen. Bedankt voor alles!

Goede rijinstructeur, ik ben in 1x geslaagd

Sharon Meijer

Super rijschool. Goeie instructeur die mij gelijk op mn gemak stelde en het gevoel gaf dat ik het kon. Dankzij jullie dat ook in 1 x geslaagd !!

Sebastiaan geeft online rijles coaching

Dagelijkse online Coaching & begeleiding

Ik vind het super belangrijk dat jij alle informatie die je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen makkelijk online kan vinden. Dankzij de online coaching en begeleiding die ik geef in de rijles community heb jij alle nodige kennis binnen handbereik. Als jij de rijlessen thuis online voorbereid dan hoef ik weinig tot bijna niks in de auto uit te leggen. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing in de auto en belangrijker nog een enorme kostenbesparing in jouw portemonnee


Neem je rijles mee naar huis

Lescam - voor een moderne rijopleiding

Als leerling komt het regelmatig voor dat je niet meer precies weet wat je fout deed in bepaalde situaties tijdens de rijlessen. Dankzij de lescamera kan je de beelden van die situatie terug kijken in de auto en ze nog even nabespreken met de rijinstructeur. 

De SD kaart die in lescamera zit is persoonlijk en neem je aan het eind van elke rijles mee terug. Zo kan je alle belangrijke punten van de rijles nog even op de computer terug kijken. Dit kan via de speciaal ontwikkelde Lescam software. Naast het interieur en exterieur van de auto worden ook de GPS gegevens opgeslagen. Dat betekend dat je de snelheid en de locatie van de auto terug kan zien in de Lescam player. 

Met de rijles community heb je minder rijlessen nodig

De rijles community

Als je na het kijken van de beelden nog even de tijd om wat vragen te stellen in de rijles community dan zal je zien dat je nog meer voorderingen maakt en minder rijlessen nodig hebt. In de rijles community vind je namelijk rijles video's van andere leerlingen, CBR examen route video's en geef ik online coaching en begeleiding. Heb jij een vraag die je niet terug kan vinden in de rijles community dan ga ik speciaal voor jou een uitgebreide instructie video openemen, zo ben jij optimaal voorbereid op de volgende rijles.

De rijles community is daarnaast ook een plek waar je tips en tricks met elkaar kan uitwisselen of ervaringen kan delen. Zo helpen we elkaar naar betere resultaten.

Ja, ik wil me nu inschrijven!

Heb je nog vragen? Ik vind het leuk om met je in contact te komen