arrow_drop_up arrow_drop_down

Rijles video'sPraktijkexamen route's, rijles instructie video's en praktijkexamen tips

Rijles video's | StreetwizeTV

Door rijles video's te bekijken bereid je je optimaal voor op de rijlessen het het CBR praktijkexamen. In de rijles video's laat ik je per les onderdeel precies zien wat je moet weten en hoe je het moet uitvoeren. Door deze uitleg voor de rijles te bekijken heb je minder uitleg in de auto nodig en kan je dus geld besparen op je rijbewijs. 


Naast rijles video's maak ik ook praktijkexamen video's. Ik laat je examen routes zien, en ik maak video's waarin ik je tips geef over hoe je met het examen moet omgaan en wat er van je verwacht wordt. Door deze video's te bekijken heb je een grotere kans van slagen tijdens het praktijkexamen en dus ook hiermee kan je geld besparen op je rijbewijs. 

Module 1. Voertuigbeheersing

Bespaar direct geld op je rijbewijs door deze praktijk instructie video's te bekijken. Ik leg je per onderdeel uit wat je moet doen en waar je op moet letten. Door jezelf goed voor te bereiden op de rijlessen heb je minder uitleg nodig en bespaar je dus direct kostbare rijles tijd.

Module 2. Eenvoudige verkeerssituaties

Nu je het voertuig onder controle hebt gaan we door met eenvoudige verkeerssituaties. In deze module gaan we er voor zorgen dat je op een vlotte en veilige manier door rustig verkeer heen komt. In deze module beginnen we voor het eerst met de kijktechniek. Je zal dus vanaf nu zelf moeten kijken of je kruispunten of rotondes kan oprijden of dat het mogelijk is om af te slaan.

Module 3. Bijzondere verrichtingen

Wil jij je optimaal voorbereiden op de bijzondere verrichtingen die je tijdens het CBR praktijkexamen moet kunnen uitvoeren? Kijk dan de bijzondere verrichtingen video's. Ik laat je precies zien hoe je parkeeropdrachten, omkeeropdrachten en hellingproef moet uitvoeren. Zo weet je precies wat je moet doen en waar je op moet letten.

Module 4. Complexe verkeerssituaties

Tijd voor de complexe situaties zoals rotondes en de snelweg. In deze module gaan we in op situaties die als lastig worden ervaren en complex zijn. In deze module leer je onder andere in en uitritten te verlaten, complexe rotondes te berijden en in en uitvoegen van de snelweg en andere zijdelings verplaatsingen juist uit te voeren.

CBR voertuig controle

Aan het begin van het CBR praktijkexamen stelt de examinator wat vragen over de auto. Dit kan gaan over de banden van de auto, de instrumenten bediening in de auto, of over het controleren van de vloeistoffen en andere zaken onder de motorkap. In de volgende video's laat ik je zien wat je moet weten. En hoe je de vragen van de examinator kan beantwoorden.

CBR praktijkexamen tips

Wil jij weten hoe het CBR praktijkexamen eruit ziet? In deze module laat ik je precies zien hoe een praktijkexamen verloopt. Van de gereden route tot de bijzondere manoeuvres alles komt aan bod. Ik zal uiteraard precies vertellen hoe je het examen haalt en waar je op moet letten. Kortom echte praktijkexamen hacks.